food delivery for hungry heroes

De keuze is reuze, maar niet te groot want we kunnen altijd nog een keuze maken! Wij bestellen regelmatig broodjes voor de lunch of afspraken met onze klanten bij deze Heroes. Zowel collega’s als klanten uit het zuiden, zijn hier erg tevreden over!

Waarom we dit doen? Dat is eigenlijk vrij simpel. De broodjes smaken onwijs lekker, er is voldoende keuze voor iedereen met zijn eigen smaak en er wordt enorm meegedacht wanneer je ‘’last-minute’’ een bestelling plaatst. Er is altijd een oplossing voor een hongerig probleem en snel contact!

Als we ‘’support en aftersales’’ moeten beoordelen, dat is een fluitje van een cent. 10/10! Voorafgaand wordt er al goed meegedacht indien er vragen zijn of vragen over bestellingen op een bepaalde locatie, de broodjes worden door enthousiaste medewerkers afgeleverd en er wordt altijd gevraagd hoe de broodjes smaakten. Dit voelt voor ons erg fijn en soms worden we nog getrakteerd op een kleine smakelijke verrassing.

Gelukkig hebben wij deze parel al ontdekt, het is een kwestie van tijd dat heel Emmen hier broodjes gaat bestellen!
Ga zo door en namens het team van X-Interactive enorm bedankt voor jullie enthousiasme en goede support, op wat voor manier dan ook.