food delivery for hungry heroes

Bestellen

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Via de webshop www.hungry-heroes.nl is bestellen gemakkelijk en kan er met iDeal snel worden afgerekend. Als eerste kun je kiezen voor afhalen of bezorgen en daarna kun je een keuze maken uit ons brede assortiment. Vul je gegevens in, kies je bezorgdag en tijd en dan kun je achterover hangen en wachten tot onze helden bij je aanbellen!

Kan ik bestellen zonder account?

Geen probleem! Voor het afrekenen kun je het bezorgadres en (bedrijfs-)naam invullen. Nadat je besteld hebt, ontvang je een bevestiging via het opgegeven e-mailadres.

Is het mogelijk om te betalen op rekening?

Zeker! Echter hebben wij wel als voorwaarde gesteld dat je regelmatig bij ons bestelt. De factuur wordt vervolgens aan het einde van de maand gemaild naar het opgegeven e-mailadres. Dit is een ideale oplossing voor heroïsche bedrijven die vaak bij ons bestellen! Neem voor meer informatie contact op met Hungry Heroes.

Hoe kan ik mijn speciale wensen m.b.t. een product aangeven?

Al onze producten worden vers bereid wat er voor zorgt dat jij kunt aangeven wat je specifieke wens is; denk bijvoorbeeld aan geen tomaat op een broodje. Dit kun je tijdens het bestellen bij de opmerking vermelden en dan zullen wij er rekening mee houden.

Bezorgen

Waar bezorgt Hungry Heroes?

Momenteel bezorgen wij binnen Assen en Emmen. In overleg is het mogelijk om buiten deze postcodes te bezorgen, echter is dit wel afhankelijk van de omvang van de bestelling.

Rekent Hungry Heroes bezorgkosten?

Wij hanteren een minimum bestelbedrag van €15,- waarbij geen bezorgkosten in rekening worden gebracht. Als er onder dit bedrag besteld wordt, worden er wel bezorgkosten in rekening gebracht.

Voor afleveradressen buiten de eerder aangegeven zones worden mogelijk bezorgkosten in rekening gebracht. Dit is afhankelijk van de grootte van de order en de bezorgplaats.

Wat is de bezorgtijd van mijn lunch?

Tussen het bestellen van je lunch en de bezorgtijd zit er minimaal een uur. Dit heeft te maken met dat alle producten vers bereid worden en dat onze Heroes, ondanks dat ze vliegensvlug zijn, even tijd nodig hebben om bij jou op te stoep te staan! Hungry Heroes zorgt er altijd voor dat je lunch op de aangegeven tijd wordt bezorgd.

Overig

Kan ik (vrijmibo) hapjesschalen bestellen?

Zeker! De Heroes kunnen dit voor je regelen. Neem hiervoor contact op met ons via [email protected] of 0592 749 334.

Welke mogelijkheden biedt Hungry Heroes nog meer?

Naast de dagelijkse lunch kunnen wij ook voorzien in party’s, vrijmibo’s, lunchboxen, verrassingsboxen, vergaderlunches, borrelboxen etc.

Ben je benieuwd of jouw aanvraag binnen onze heldendaden vallen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Ik heb een vraag, waar kan ik hiervoor terecht?

Onze hulptroepen staan klaar om jouw heldenvraag te beantwoorden! Geen vraag is ons te gek! Je kunt contact met ons opnemen via [email protected] of 0592 749 334

Neem gerust contact op!