Veel gestelde vragen


Waar bezorgen wij?

Momenteel bezorgen wij binnen Assen (postcodes 9400 t/m 9408). In overleg is het mogelijk om buiten deze postcodes te bezorgen, dit is afhankelijk van de omvang van de bestelling.

Bestellen zonder account?

Geen probleem! Voor het afrekenen kun je het bezorgadres en de bedrijfsnaam invullen. Nadat je besteld hebt, ontvang je een bevestiging via het opgegeven e-mailadres.

Rekenen wij bezorgkosten?

Wij hanteren een minimum bestelbedrag van €15,00 waarbij geen bezorgkosten in rekening gebracht worden. Als er onder dit bedrag besteld wordt, worden er wel bezorgkosten in rekening gebracht. Voor afleveradressen buiten de eerder aangegeven postcodes worden mogelijk bezorgkosten in rekening gebracht. Dit is afhankelijk van de grootte van de order.

Kan ik betalen op rekening?

Zeker kan dat! Echter hebben wij wel als voorwaarde gesteld dat je regelmatig bij ons bestelt. De factuur wordt vervolgens gemaild naar het opgegeven e-mailadres. Dit is een ideale oplossing voor heroïsche bedrijven die vaak bij ons bestellen.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

De makkelijkste manier om te bestellen is via onze website www.hungry-heroes.nl of door het scannen van een QR code als je deze op je werkplek hebt liggen. Telefonisch bestellen is mogelijk, maar dit geldt alleen voor last minute bestellingen of als je een speciale wens hebt. De bestelling wordt vervolgens afgeleverd op het door jou gekozen tijdstip.

Direct bestellen

Contact

Toch nog een vraag? Stel hem dan via het contact formulier hiernaast of stuur ons een berichtje via onze sociale kanalen. Je kunt ons ook bereiken via 0592-749334. Wij proberen jouw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Contact Formulier