Veel gestelde Vragen


Waar bezorgen wij?

Momenteel bezorgen wij binnen Assen (postcodes 9400 t/m 9408). In overleg is het mogelijk om buiten deze postcodes te bezorgen, dit is afhankelijk van de omvang van de bestelling.

Bestellen zonder account?

Dit is geen probleem. Voor het afrekenen kun je het bezorgadres en de bedrijfsnaam invullen. Nadat je besteld hebt, ontvang je een bevestiging via het opgegeven e-mailadres.

Rekenen wij bezorgkosten?

Wij hanteren een minimum bestelbedrag van € 15,00 waarbij geen bezorgkosten in rekening gebracht worden. Als er onder dit bedrag besteld wordt, worden er wel bezorgkosten in rekening gebracht. Voor afleveradressen buiten de eerder aangegeven postcodes worden mogelijk bezorgkosten in rekening gebracht. Dit is afhankelijk van de grootte van de order.

Kan ik betalen op rekening?

Wanneer je vaker dan eens bestelt, is het mogelijk om in overleg met ons een account aan te maken waarna je op rekening kan bestellen. Door de opzet van de webshop is het moeilijk om voor een enkele bestelling een account aan te maken gezien dit voor ons teveel administratie handelingen oplevert. Wanneer we je vaker terug zien, gaan we graag in overleg over facturering! De factuur wordt vervolgens gemaild naar het opgegeven e-mailadres.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

De makkelijkste manier om te bestellen is via onze website www.hungry-heroes.nl of door het scannen van een QR code als je deze op je werkplek hebt liggen. Telefonisch bestellen is mogelijk, maar alleen bij afhalen. Tot 10:00 uur kunt u bestellen voor de dag zelf, bestellingen na 10:00 uur kunnen worden doorgegeven voor de dagen na de besteldag (maandag t/m vrijdag). De bestelling wordt vervolgens afgeleverd tussen 11:30 uur en 14:00 uur op het door u gekozen tijdstip.

Direct bestellen

Contact

Toch nog een vraag? Stel hem dan via het contact formulier hiernaast of stuur ons een berichtje via onze sociale kanalen. Je kunt ons ook bereiken via 0592-749334. Wij proberen jouw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Contact Formulier