Over ons

Wie zijn wij?

Hungry Heroes is gestart met het idee om de dagelijkse lunch op het werk naar een nieuw niveau te brengen, helemaal in een tijd waarin thuiswerken de nieuwe norm lijkt en het contact met je collega’s afneemt. Er wordt minder samen geluncht, dus laten we de keren dat het gebeurt zo goed mogelijk maken! Een heerlijke lunch zonder rompslomp is wat wij voor alle helden op de werkvloer neerzetten, zodat jullie de focus op de dagelijkse werkzaamheden kunnen houden. Ook voor volledig verzorgde zakenlunches en andere cateringopties, denk aan party’s, vrijmibo’s, lunchboxen, verrassingsboxen etc., horen wij graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Wat doen we?

Bij Hungry Heroes staan we voor hoogwaardige producten, nieuwe variaties op welbekende klassiekers en natuurlijk een verrassend assortiment die elke held in het bedrijf zal doen watertanden! Denk hierbij aan rijkelijk belegde broodjes, verse maaltijdsalades, pokébowls en smoothies bomvol heerlijk fruit. Zo kun je met een gerust hart je lunch laten bezorgen!

Liever op vaste dagen een lunch die je zelf kunt samenstellen? Wij helpen je graag! Met het lunchbox abonnement kun je genieten van een ontzorgde lunch waarbij je zelf bepaalt wat je ontvangt binnen je pakket. Voor één of meerdere dagen per week zorgen wij ervoor dat jullie een heerlijke lunch op tafel kunnen zetten, zonder dat je hiervoor zelf naar de buurtsuper hoeft. Vraag naar de mogelijkheden!

Hoe bestel je?

Via de webshop (bereikbaar via www.hungry-heroes.nl of de QR code) is bestellen gemakkelijk en kan er met iDeal snel worden afgerekend. Wanneer je besluit om vaker een heerlijke lunch bij ons te bestellen, kunnen we voor jullie een account aanmaken zodat facturering ook na bestelling mogelijk is. Voor andere wensen kun je ons bereiken op info@hungry-heroes.nl. We bespreken je wensen graag! Kies bij het bestellen voor een dag en tijd en wij bezorgen je bestelling. Houd wel rekening met een bereidingstijd.

Direct bestellen