food delivery for hungry heroes

Hungry Heroes is gestart met de overtuiging om de dagelijkse lunch op het werk naar een nieuw niveau te brengen. Na een heldhaftige start met daarna daverend succes in Assen, is nu ook Emmen klaar om veroverd te worden door de hongerige helden!

Bij Hungry Heroes staan we voor hoogwaardige producten, nieuwe variaties op welbekende klassiekers en natuurlijk een verrassend assortiment die elke held in het bedrijf zal doen watertanden!

Hungry Heroes Team

Een heerlijke lunch zonder rompslomp is wat wij voor alle helden op de werkvloer neerzetten, zodat jullie de focus op de dagelijkse werkzaamheden kunnen houden. Ook voor volledig verzorgde zakenlunches en andere cateringopties; denk aan party’s, vrijmibo’s, lunchboxen, verrassingsboxen, borrelboxen etc. horen wij graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Het rijke assortiment van Hungry Heroes bestaat uit hoogwaardige producten zoals rijkelijk luxe belegde broodjes, verse maaltijdsalades, warme snacks en smoothies bomvol vers fruit. Zo kun je met een gerust hart je lunch laten bezorgen.

Liever op vaste dagen een lunch die je zelf kunt samen stellen? Wij helpen je graag! Met het “Aan tafel bij” concept kun je genieten van een ontzorgde lunch waarbij je zelf bepaalt wat je ontvangt binnen je pakket. Voor één of meerdere dagen in de week zorgen wij ervoor dat jullie een heroïsche lunch op tafel kunnen zetten, zonder dat je hiervoor zelf naar de buurtsuper hoeft.

sportieve
job voor jou

Word jij onze nieuwe hero?

KEUKENHELD ASSEN en EMMEN – 25 uur

Bezorger
job alert

Hmmm
Food

onze
heroes

Onze
locaties

Zendmastweg 19
[email protected]
0592 749 334

assen

delivery & food club

Weerdingerstraat 247
[email protected]
0591 745 178

Emmen

delivery