food delivery for hungry heroes

Klantverhalen

Een vriendelijk en professioneel team

Kim Mijnheer – LevelProfessionals
  • + Geen vraag te gek
  • + Verstand van zaken
  • + Vriendelijk
  • + Heel lekker

Al geruime tijd onze onderburen in Assen. Wat een vriendelijk en professioneel team, geen vraag is ze te gek!

Verstand van zaken en denken graag met je mee. Of het nu is voor catering tijdens een cursus of vergaderdag, óf gewoon even de trap af voor onze dagelijkse lunch, wij zijn altijd erg tevreden over zowel smaak als opmaak.

Wij bevelen Hungry Heroes ten zeerste aan. De komst van hun nieuwe vestiging is volgens ons welverdiend succes!

Wij zijn blij om een Hero te zijn!

Loïs Sterken – Rabobank Midden Oost Nederland
  • + Ruim assortiment
  • + Fijne communicatie
  • + Professioneel

Inmiddels zijn wij alweer enige tijd klant van Hungry Heroes en hiermee zijn wij ontzettend tevreden!
Hungry Heroes heeft een ruim assortiment & een fijne communicatie. De lunches zien er altijd professioneel uit en vallen in de smaak bij onze Rabobankmedewerkers. Wij kunnen door de goede dienstverlening van Hungry Heroes onbezorgd genieten van onze bijeenkomsten.

Wij zijn blij om een Hero te zijn!

De broodjes smaken onwijs lekker

Patrick Gierveld – X-Interactive
  • + De keuze is reuze
  • + Onwijs lekker
  • + Snel contact

De keuze is reuze, maar niet te groot want we kunnen altijd nog een keuze maken! Wij bestellen regelmatig broodjes voor de lunch of afspraken met onze klanten bij deze Heroes. Zowel collega’s als klanten uit het zuiden, zijn hier erg tevreden over!

Waarom we dit doen? Dat is eigenlijk vrij simpel. De broodjes smaken onwijs lekker, er is voldoende keuze voor iedereen met zijn eigen smaak en er wordt enorm meegedacht wanneer je ‘’last-minute’’ een bestelling plaatst. Er is altijd een oplossing voor een hongerig probleem en snel contact!

Als we ‘’support en aftersales’’ moeten beoordelen, dat is een fluitje van een cent. 10/10! Voorafgaand wordt er al goed meegedacht indien er vragen zijn of vragen over bestellingen op een bepaalde locatie, de broodjes worden door enthousiaste medewerkers afgeleverd en er wordt altijd gevraagd hoe de broodjes smaakten. Dit voelt voor ons erg fijn en soms worden we nog getrakteerd op een kleine smakelijke verrassing.

Gelukkig hebben wij deze parel al ontdekt, het is een kwestie van tijd dat heel Emmen hier broodjes gaat bestellen!
Ga zo door en namens het team van X-Interactive enorm bedankt voor jullie enthousiasme en goede support, op wat voor manier dan ook.