Bezorgheld met keuken-ambities

Ben jij flexibel inzetbaar (en heldhaftig genoeg) voor minimaal 4 uur per dag om samen met ons Hungry Heroes tot een nog groter succes te maken?

Wij bezorgen niet zomaar lunches maar we zorgen er voor dat onze hongerige helden weer tot heldendaden kunnen komen op hun werk. Dit door met aandacht voor smaak, voedingswaarde en duurzaamheid de lekkerste gerechten en broodjes te maken en bezorgen.

Wij zoeken iemand met keuken ervaring en die ook vliegensvlug deze heerlijke lunches wil bezorgen. Dit doen wij in Assen maar ook door heel Noord-Nederland. Ook in het weekend gaat het bezorgen soms door. Je bent een echte held als je ook nog kan bijspringen in de keuken. Als keukenheld heb je eventueel met het bereiden van de lunches en lunchpakketten. Omdat de bezorgmoment variëren van vroeg in de ochtend tot eind van de middag zoeken wij meerdere bezorgers.

 

Dus! Ben jij ouder dan 20 jaar, heb je keuken ervaring en in het bezit van een rijbewijs B en ben je minimaal 4 uur per dag beschikbaar? Dan horen we graag van jou!

Hebben wij jouw nieuwsgierigheid gewekt? Laat ons dan weten dat je belangstelling hebt, wat je al hebt gedaan en waarom je graag onze held wil zijn.

 

Verwachte startdatum: per direct

Geïnteresseerd

Stuur dan jouw CV en motivatie naar:

info@hungry-heroes.nl

En hopelijk zien we jou dan terug op een kennismakingsgesprek

Meer weten

Volg ons dan op instagram

@hungry_heroes_delivery

voor meer informatie over wat wij doen en leuke updates